Velkommen til eSkoler Midt

-videndeling for projekterne under e-Didaktik og Den Digitale Skole


Velkommen til denne wiki, som er den platform, hvorfra videndeling mellem projekterne skal ske.
Alle projekter er, som I kan se, oprettede med en side hver. Her finder I en kort beskrivelse af jeres projekt, lavet ud
fra jeres projektansøgninger. Hvis I mener beskrivelserne ikke er rammende, er I naturligvis velkomne til at rette i dem. Den videndeling I har beskrevet i Bilag C, skal ske på jeres egen side her.

Der er sendt en invitation ud til alle kontaktpersoner på projekterne, så I har adgang til at tilføje, skrive videre og rette. Ønsker I at der skal tilføjes yderligere projektdeltagere som deltagere i wikien, så send en mail til tbm@aabc.dk med navn og email på pågældende person.

Der er under hvert projekt oprettet skemaer for de halvårlige videndelinger. Disse kan med fordel benyttes i forbindelse med videndelingen, men har I en anden mere logisk opbygning i forhold til jeres projekt, er I velkomne til at benytte det. Det vigtigste er, at I får lagt jeres dokumenter og andre filer op til den aftale dato og at det herinde under jeres projekt, at beskrivelser og filer kan hentes.

Læs den overordnede projektbeskrivelse for de to projekter her:

shutterstock_85605409.jpg